Termeni si conditii

Preturile de pe Stampi.ro sunt valabile doar pentru comenzi online. Comenzile din magazin vor fi onorate la pretul de raft.

Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre Direct Target srl, inregistrata la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 17924/10.08.2011 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

Direct Target srl garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Direct Target srl, Zalau, Str. Noua, Nr. 1, Bl. N11, Sc. A, Et. 2, Ap. 5.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Direct Target srl sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Direct Target srl, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@directtarget.ro

Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, echipa Stampi.ro va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda. 

Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii, in cazul in care produsele solicitate se afla in stoc, iar in cazul in care livrarea comenzii implica si alte servicii conexe (machetare grafica, obtinere Bun de Executie de la client, personalizare prin diverse metode), termenul de livrare va fi corelat cu intarzierile inerente finalizarii acestor servicii conexe.

Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa comenzi@stampi.ro, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.

Plata online cu cardul

Puteti plati online cu cardul, prin intermediul PlatiOnline.ro
Plata se poate efectua cu cardul personal sau al firmei in conditii de siguranta deplina. Nu este perceput nici un comision, iar procesarea se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Mai multe detalii despre plati gasiti aici.

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comenzi@stampi.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea produselor.
  • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Produsul nu prezinta urme de utilizare.
  • Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Produsele comandate pot fi returnate in cel mult 30 zile de la receptionarea lor. Produsele personalizate nu pot beneficia de retur, tinand cont de caracterul lor unic care face imposibila vandabilitatea catre alti clienti. In acest caz returul se poate realiza doar ca urmare a constatarii unor vicii de fabricatie.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Direct Target srl va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 7 zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Stampi.ro este proprietatea Direct Target srl, Capital Social 200 Lei, societate inregistrata la Registrul Comertului Salaj sub nr. J31/131/2003, CIF RO15270916

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu au fost rezolvate prin email sau cu o persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu echipa de management a societatii, reprezentata prin ing. Stefan Szentkiralyi, la adresa office@directtarget.ro.